Dva kopčeky tatranskej zmrzliny

Autor Eva Šipošová
0 komentárov

Počas horúcich letných dní nie je nad osviežujúcu chuť zamrznutého zázraku zvaného zmrzlina. Osvedčená čokoládová, jahodová, vanilková…, jadranská, talianska, ruská… Tá naša, zaručene „made in Slovakia“, však najlepšie chutí práve na jeseň. Bez obavy z prechladnutia a zo zapáleného hrdla si dám jednu veľkú. Nepredajnú, avšak rovnako osviežujúcu, chutnú a navyše povznášajúcu. Jednu ďumbierovú a jednu chopkovú, prosím.

Ak čaj, tak poleno
Keby mi na...

Ďalší obsah je len pre predplatiteľov. Predplaťte si časopis klasicky, elektronicky alebo kombinovane a získajte prístup do archívu časopisu na celý rok.
Prihlásiť sa Zakúpiť

Mohlo by sa Vám tiež páčiť